Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,112 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"mooie tassen goede kwaliteit en goede…"

Door: Klant
"super service bij dit bedrijf"

Door: f.hermans
Titan

Titan

...
Titan

Lichtgewicht reisbagage kopen van Titan

Het Duitse merk Titan maakt reisbagage met een strak design, lichtgewicht materiaal en soepele wielen. De gehele collectie zijn voorzien van een geïntegreerd TSA-slot en hebben een georganiseerde binnenkant. Comfortabel op vakantie gaan doe je dus zeker met Titan! Wat reis je ook in de planning hebt, bij Titan kun je terecht voor verschillende formaten zoals handbagage, midden formaten en de grotere modellen. Daarbij zijn de artikelen uitgevoerd in verschillende leuke kleuren! 

Populaire series: Titan Xenon | Titan Shooting Star | Titan Xenon Deluxe

Aantal per pagina:

1 - 24 van 42 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 42 producten

Terug naar boven

Het Duitse reisbagage merk Titan staat garant voor kwaliteit. Niet voor niets wordt het merk inmiddels verkocht in meer dan 30 landen. De groei van Titan is niet opvallend, het merk biedt niet alleen de nodige kwaliteit maar combineert het met mooi design en innovatie.

Wat kenmerkt Titan reisbagage?

Naast kwaliteit en degelijkheid heeft Titan een aantal punten waar het merk zich onderscheidt:

  • Materiaal: De hardshell bagage van Titan wordt gemaakt van polycarbonaat. Titan heeft een eigen variant van polycarbonaat ontwikkelt genaamd Senolite, deze is nog lichter en sterker.
  • Design: Titan kiest er uitsluitend voor om de collecties te ontwikkelen en te ontwerpen in Duitsland. Als één van de marktleiders van Duitsland profileert het merk zich dan ook als high end German lifestyle luggage.
  • Garantie: Afhankelijk van de serie biedt Titan maar liefst 3 tot 5 jaar garantie. Het vertrouwen van het merk in de kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat zij dit kunnen waarborgen.

Populaire Titan series

Binnen ons assortiment hebben wel vele verschillende Titan series. Iedere serie heeft zo zijn eigen prettige eigenschappen. De drie belangrijkste series hebben wij hier voor je uitgelicht: 

  • Titan Limit. De Titan Limit serie bestaat uit moderne en stijlvolle koffers. De koffers zijn lichtgewicht door het polypropyleen materiaal waarvan ze gemaakt zijn. De Titan Limit is verkrijgbaar als handbagage in vrolijke kleuren. Kies jij voor de knalroze kleur of toch voor een blauwe?
 
  • Titan Xenon. De Titan Xenon en de Titan Xenon Deluxe reisbagage heeft een luxe uitstraling. Beide series bestaan uit items in verschillende stijlvolle kleuren waar jij mee gezien wilt worden. Het sterke polycarbonaat zorgt voor de ultieme bescherming van jouw bagage en is ook nog eens lichtgewicht!
 
  • Titan Shooting Star. De Titan Shooting Star serie is een van de vrolijkste Titan series. De collectie is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Het polycarbonaat waarvan de bagage gemaakt is, is sterk, duurzaam en lichtgewicht.

Naast een aantal basis series blijft Titan continu nieuwe modellen en kleuren ontwikkelen. Hou deze pagina dan ook in te gaten voor de nieuwste Titan collectie!