Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,524 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Hele snelle levering en perfect verpakt!"

Door: klant
"Perfecte online service"

Door: Relinda
The North Face

The North Face

...
The North Face

The North Face: voor buitensport, survivaltochten en school

Ben jij een echte avonturier? Dan zit je goed bij het merk The North Face! Waar het merk begon met tassen voor backpackers, wintersporters en bergbeklimmers, heeft dit merk tegenwoordig ook rugzakken en tassen voor dagelijks gebruik. De rugzakken en reistassen zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met veel verschillende vakken en specificaties. The North Face heeft verschillende series met allemaal hun eigen kenmerken die je via de filters kunt ontdekken.

Aantal per pagina:

1 - 24 van 44 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 44 producten

Terug naar boven

The North Face staat er om bekend dat de rugzakken en reistassen zeer praktisch zijn en van hoge kwaliteit. Uiteraard mag dit merk in de collectie van Duifhuizen niet ontbreken! Zeker onder de avonturiers is The North Face een zéér geliefd merk, maar tegenwoordig is het ook mogelijk een rugzak aan te schaffen voor dagelijks gebruik, waarin u alle benodigdheden meeneemt zoals uw laptop of tablet.

The North Face

De tassen van The North Face zijn geen gewone tassen, maar ontwerpen waar goed over nagedacht is en waar een jarenlange ervaring achter zit. Over ieder vakje en elk lusje is nagedacht. Er zijn genoeg bevestigingsmogelijkheden voor outdoor materialen, en genoeg vakjes en ruimte voor al uw spullen. Deze tassen kunnen wel wat hebben en door het draaggemak gaan ze overal met u mee naartoe!

The North Face bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen zijn verschillende modellen rugzakken en reistassen te verkrijgen van The North Face. De maten variëren maar omdat er bij de meeste modellen compressiebanden aan zitten, is het toch mogelijk uw spullen strak op te bergen in de tas en zo het volume van de tas aan te passen. Daarnaast zijn de reistassen voorzien van extra rits-flappen, waardoor al uw spullen droog blijven als u door slecht weer moet. Wij van Duifhuizen vinden dat u zo veel mogelijk gemak en plezier moet hebben van uw tas. Daar hoort naast een praktische indeling dus ook draaggemak bij. The North Face biedt dit comfort zeer zeker! Met de stevige rugpanelen en de comfortabele schouderbanden wilt u uw tas altijd bij u houden!

Het verhaal achter The North Face

The North Face is opgericht in 1968 en staat dus voor een jarenlange ervaring. Het hoofdkantoor zit in San Leandro, Californië(VS). In het begin richtten ze zich bij The North Face vooral op wintersporters, bergbeklimmers, duursportatleten en avonturiers. Inmiddels zijn zij al veel verder ontwikkeld en ontwerpen zij ook rugzakken voor dagelijks gebruik. Het doel van iedere tas is praktisch, stevig en duurzaam te zijn. Maar naast al deze kwaliteiten, zien ze er ook nog eens heel goed uit en kunt u er echt mee gezien worden.