Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,371 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Duidelijke website en supersnelle…"

Door: Sabine
"Goede service"

Door: Barbara
The Bridge tassen

The Bridge tassen

...

Tassen van het merk The Bridge

Aantal per pagina:

1 - 24 van 34 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 34 producten

Terug naar boven

Italiaans vakmanschap, betekent stijl, traditie en kwaliteit van de bovenste plank. The Bridge straalt exact deze eigenschappen uit met ieder item uit de collectie. En deze prachtige ambachtelijke tassen vindt u natuurlijk bij Duifhuizen. Met ruim 50 jaar ervaring weten de designers bij het Italiaanse merk The Bridge als geen ander waar een goede tas aan moet voldoen. Hoe het leer moet zijn, waar de details wel en niet horen te zitten, net die extra puntjes van aandacht wat het verschil maakt tussen een gewoon tassenmerk en een topmerk als The Bridge. Zij leven tassen en werken dag en nacht om voor u keer op keer de meest geweldige tassen af te leveren. Bekijk de huidige collectie online of bezoek eens een van de Duifhuizen winkels.

The Bridge tassen bij Duifhuizen

Alle soorten tassen van The Bridge staan voor u klaar. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Duifhuizen. Van de mooiste tassen voor een lange reis tot de meest gebruiksvriendelijke tassen voor de dagelijkse trip naar kantoor en alles wat daartussen zit. Bij Duifhuizen hebben we het voor u klaarstaan.

Met Duifhuizen online uw nieuwe tas van The Bridge bestellen

Bij Duifhuizen zijn we er voor u. Zo zijn we ooit begonnen als kleine winkel en nu, tientallen jaren later zijn we er nog steeds, in eerste instantie, om u bij te staan en te helpen. Dus ook online. Bestellen doet u altijd 100% veilig op een manier die u het fijnst vindt. En bezorgen doen we bijna altijd al binnen één werkdag. Er is eigenlijk geen reden om niet bij Duifhuizen een tas van The Bridge te bestellen.