Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,371 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Duidelijke website en supersnelle…"

Door: Sabine
"Goede service"

Door: Barbara
Tas taupe

Tas taupe

...

Een tas taupe nodig om je outfit af te maken?

Aantal per pagina:

1 - 24 van 82 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 82 producten

Terug naar boven

Een tas taupe, wie heeft er geen één in de persoonlijke collectie? Het is een ideale kleur om te combineren en past bij de meeste outfits, ook heeft het een warme uitstraling. Het is in de loop van de jaren dan ook een populaire kleur geworden, zowel in de tassenwereld als in de interieurwereld. Dit is goed te zien aan de uitgebreide collectie tassen taupe die wij kunnen aanbieden!

Tassen taupe zijn populair, maar wat is ‘taupe’ eigenlijk?

Deze tertiaire kleur komt oorspronkelijk uit Frankrijk. En is deels gebaseerd op de vachtkleur van de mol genaamd Talpa Europaea. Al is deze mol wel donkerder van kleur dan de gemiddelde tas taupe.

Een andere benaming is leverkleur, los van het feit dat dit niet zo charmant klinkt is het ook niet helemaal duidelijk. Want welke kleur is lever precies? Ook verscheidene merken denken er verschillend over. Dit is ook goed te zien in onze collectie tassen taupe waar verschillende tinten soms door elkaar lopen!

Taupe kleur varianten

Ondanks de populariteit blijft taupe dus een kleur die moeilijk te definiëren is. Er zijn zoveel tinten dat het soms lastig is om de ‘juiste taupe’ kleur te kiezen. Volgens het Inter Society Color Council zijn er een achttal taupe hoofdvarianten. De meeste varianten zijn relatief donkere tinten. Deze variëren van bruinachtig  naar paars, beige en zwart.

Om niet te ver weg te zakken in het ‘taupe kleurenmoeras’ houden wij bij Duifhuizen meestal ‘Bleek Taupe’ als leidraad aan, dit is de grijs-bruine tint. Daarnaast kiezen wij ervoor om tassen taupe die verschillende merken classificeren als taupe ook onder deze benaming te zetten.

Duifhuizen & het tassen taupe ‘doolhof’.

Bij Duifhuizen vindt u zeker de juiste tas taupe bij uw outfit! Er is veel keus zodat u lekker rond kunt kijken tot u uw favoriet hebt gevonden. Veel merken hebben een fashionable collectie taupe tassen zoals Gigi Fratelli, Fred de la Bretoniere, Fabienne Chapot of Gianni Chiarini. U kunt eenvoudig op merk zoeken via de filter in de linkerbalk.

Een leuke optie is om te zoeken via het kopje ‘style’, ook de te vinden in de linkerbalk. Zo kunt u kiezen uit:

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen weg te gaan door middel van de andere filters aan de linkerkant. Materiaal, soort gebruik, details, prints of gewoonweg op soort!

Komt u liever onze tassen taupe collectie bekijken in één van onze winkels? U bent van harte welkom! Ook onze (online) klantenservice assisteert u graag in deze zoektocht.