SOLDEN | Shop hier je items met korting

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,817 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Super netjes verpakt en snel bezorgd"

Super netjes verpakt en snel bezorgd. Zeker weer een aankoop...

Door: Ryan
"Prima website"

Prima website, de tas was hier het goedkoopst. Snelle leveri...

Door: Isabella
Suede tas

Suede tas

...

Suede tassen van verschillende merken, voor jou geselecteerd!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 114 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 114 producten

Terug naar boven

Een suede tas is van alle soorten leren tassen misschien wel de meest zachte variant. Waar komt suede precies vandaan? Suede wordt gemaakt van de binnenkant van de huid en is zodoende zachter. De meeste leersoorten worden gemaakt van de opperhuid. De opperhuid is stevig en is duurzaam in gebruik. Dit maakt een suede tas echter niet minder mooi, integendeel! De zachte touch gecombineerd met het mooie materiaal zorgen ervoor dat een suede tas nog steeds heel populair is.

Hoe behandelt u uw suede tas?

Het is algemeen bekend dat een suede tas, in tegenstelling tot tassen van andere leer varianten, kwetsbaarder is voor vuil en vlekken. Ook is een suede tas vaak dunner van materiaal dan andere leersoorten. Het is verstandig om hier rekening mee te houden bij het gebruik van een suede tas, zeker als het een suede tas van lichte kleuren is. Let goed op welke ondergrond u uw tas van suede neerzet. Ook vochtige of erg hete omgevingen zijn niet ideaal voor een suede tas.

Het is erg belangrijk om niet zomaar alle soorten reinigingsmiddelen te gebruiken voor de behandeling van suede als er onverhoopt een vlek op uw suede tas komt. Afhankelijk van de aard van de vlek kunt u de suede tas voorzichtig borstelen (dit is ook mogelijk met een tandenborstel of ruwe schone doek). Als u reinigingsmiddel gebruikt kijk dan na of deze geschikt is voor de behandeling van een suede tas.

Voorkomen is beter dan genezen! Behandel uw suede tas van te voren met beschermende spray voor suede. Wees voorzichtig met gebruik van een spray, kijk van te voren ook goed na of het geschikt is voor een suede tas in verband met verkleuring.

Een suede tas kopen bij Duifhuizen

Ook suede tassen maken volop deel uit van het assortiment van Duifhuizen. Een breed scala aan merken is verkrijgbaar. Zoekt u een suede clutch? Dan is het merk Unisa zeker wat voor u. Ook in onze eigen Duifhuizen Leather Collection is er volop keuze in de productcategorie 'suede tas'. Het populaire tassenmerk Pieces is ook een aanrader voor de aanschaf van modieuze suede tassen. Dit is zomaar een greep uit onze merken die suede tassen in de collectie hebben. Wij wensen je veel shopplezier!