Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,371 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Duidelijke website en supersnelle…"

Door: Sabine
"Goede service"

Door: Barbara
Groene tas

Groene tas

...

Een ruim aanbod groene tassen

Aantal per pagina:

1 - 24 van 167 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 167 producten

Terug naar boven

Een groene tas is een specifieker modeartikel dan tassen van andere kleuren. Toch is het niet meer zo dat een groene tas alleen bij een aantal gelegenheden gebruikt kan worden. Er zijn tegenwoordig zoveel variaties dat er voor bijna elke gelegenheid wel een modieuze groene tas te vinden is.

De perfecte groene tas, te vinden door….. een karaktereigenschap?

Volgens de kleuren psychologie staat de kleur groen voor een aantal menselijke eigenschappen. Zouden deze eigenschappen effect kunnen hebben op het vinden van de juiste groene tas? Wij hebben een aantal van deze eigenschappen eens nader bekeken. Ziet u uw zelf terug in één van deze waarden?

  • Zelfstandigheid: U kunt prima jezelf redden. Daarom passen deze groene tassen goed bij u!
  • Controle: Bent u graag in control? Misschien zijn deze groene tassen dan wel iets voor u!
  • Conventioneel: Houdt u niet van rare fratsen maar houd u van zekerheid en een tijdloze look? Deze groene tassen zijn wellicht wat u zoekt! 

Dit is slechts een indicatie, u kunt naar hartenlust onze gehele collectie van de groene tas bekijken. Elke persoon is immers uniek en heeft haar/zijn eigen visie op het leven, en zo hoort het ook!

Een groene tas shoppen bij Duifhuizen

Heeft u al uw favoriete groene tas gevonden of bent u nog op zoek? Ze zijn immers verkrijgbaar in zoveel variaties. Handig om te weten is het model van de groene tas waar u naar op zoek bent, dit is eenvoudig te filteren in de linkerbalk. Grote productcategorieën van de groene tas zijn:

  • Shoppers
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Clutches

Het kan ook zijn dat u een voorkeur hebt voor het materiaal waarvan de groene tas is gemaakt of voor een bepaalde print. Ook uit deze dingen kunt u kiezen in de linkerbalk van website. Zoekt u een specifieke groene tas? Loop gerust langs bij één van onze winkels, we helpen u graag. Wilt u direct geholpen worden? Ook onze klantenservice staat direct voor u klaar via chat,telefoon, twitter of e-mail!