Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,371 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Duidelijke website en supersnelle…"

Door: Sabine
"Goede service"

Door: Barbara
Cognac tas

Cognac tas

...

Shop je cognac tas hier!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 171 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 171 producten

Terug naar boven

Een tas cognac is een echte blikvanger. Het is soms moeilijk om de juiste kleur te kiezen voor uw tas. U wilt een tas die opvalt maar ook weer niet ‘too much’ is. Een tas cognac kan dan zo maar is de tussenweg zijn de u nodig heeft! Een tas die zowel opvalt als klasse uitstraalt.

Op zoek een tas cognac, maar welke stijl?

Een tas cognac is verkrijgbaar in zoveel soorten en maten! Het lijkt wel een hele opgave om tot de juiste beslissing te komen. Om u daarmee te helpen hebben wij verschillende stijlen toegevoegd aan de collectie. Dit is een indicatie, stijl kan in zekere mate subjectief zijn.

  • Classy: Over het algemeen een elegante tas cognac, kenmerkend is het (vaak) strakke design.
  • Trendy: Modebewuste variant van de tas cognac. Tassen gebaseerd op de huidige trends.
  • Vintage: Een tas cognac met karakter, ‘Oldschool’ en nostalgisch uiterlijk.
  • Stoer: Een pure en robuuste tas cognac. Vaak gemaakt van grovere materialen of leersoorten.
  • Klassiek: Nette en tijdloze (zakelijke) tas cognac. Gebaseerd op oudere modestijlen.
  • Basic: Een basic tas cognac is functioneel en niet trendgevoelig.

Er zijn overlappingen in deze categorieën, een tas cognac kan zowel stoer als vintage zijn. Het is niet aan één stijl gebonden. De kleur van een tas cognac kan soms moeilijk te definiëren zijn. Er kunnen veel tinten van de kleur in de omloop zijn! Het is verstandig hier goed op te letten. Maar alle tassen van deze kleur hebben één overeenkomst: Saai zijn ze niet!

De juiste tas cognac opzoeken bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen is een groot assortiment van deze tint aan tassen te shoppen van een breed scala aan merken. Zo groot dat het lastig kan zijn om tot de beste keuze te komen! Aan de linkerkant van de pagina zijn daarom een groot aantal keuzes (filters) toegevoegd om het zoeken eenvoudiger te maken. Zo kan er worden gekozen voor een tas cognac uit een bepaalde productsoort. Dit is zomaar een greep uit de verschillende categorieën:

Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere keuze mogelijkheden bij de linkerbalk van de website. Probeer ze allemaal eens uit! Heeft u hulp nodig of bepaalde vragen over het assortiment? Onze klantenservice wil u graag assisteren met uw vragen. Kom ook eens gezellig shoppen naar een tas cognac in één van onze winkels, de koffie staat klaar!