Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,524 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Hele snelle levering en perfect verpakt!"

Door: klant
"Perfecte online service"

Door: Relinda
Spiral

Spiral

...
Spiral

Spiral: opvallende school rugzakken voor jongens en meisjes

Ruime keuze uit Spiral items bij Duifhuizen. Opvallende printjes, toffe kleuren, glitters en holographic het kan allemaal! Dit merk staat bekend om een unieke, niet-mainstream look and feel. Het merk is nog jong maar nu al in 20 landen te koop. Spiral is alles behalve saai en dat is nu net het leuke! Ook is draaggemak een belangrijke factor een Spiral item is een mix van praktisch én fashionable! Ga jij voor een trendy Spiral product?

Series: Spiral OG Core | Spiral OG Platinum | Spiral OG Prime

Aantal per pagina:

1 - 24 van 35 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 35 producten

Terug naar boven

Het merk Spiral is er voor iedereen die houdt van nét even iets anders! Dus ben je juist niet the girl/huy next door? Dan houdt jij van dit merk met te gekke printjes en fijne kleuren.

Van impulsief idee naar sterk merk

Het merk Spiral is nog jong. Het bedrijf is opgericht in 2013 en timmert hard aan de weg. Stel je eens voor een groepje vrienden die in het openbaar vervoer tot een goed idee komen. Dit speelt zich af in Londen, de jongens kijken een goed om hen heen en constateren twee dingen: mensen die tobben met verschillende tassen aan hun arm én dat deze tassen ook nog eens saai zijn. De tassen waren mainstream en zeker niet opvallend. Dat vonden ze maar vreemd, fashion speelt een belangrijke rol en dit zou ook voor tassen en rugzakken moeten gelden.

Het gesprek veranderde in een discussie en vanuit de discussie ontstond er een goed idee. Dit idee werkten ze uit onder het genot van een drankje. Het merk Spiral was geboren. Door middel van dit merk wilden ze een verschil maken in de rugzakken branche.

De Spiral items worden ondertussen verkocht in meer dan 20 verschillende landen in meerdere continenten. En (gelukkig!) komen er steeds nieuwe designs bij waar je alleen maar vrolijk van kunt worden.

Spiral: just be different

De collectie van Spiral items is opgedeeld in verschillende series. De volgende linkjes laten je exact zien wat het aanbod is:

Spiral bij Duifhuizen

Natuurlijk is dit toffe merk opgenomen in de collectie bij Duifhuizen. Dus wil je een opvallend item? Kies dan voor dit merk. Je kunt in de webshop gemakkelijk en snel je bestelling plaatsen. Maar als je liever in één van onze fysieke winkels shopt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Ben je ook fan geworden van dit unieke, trendy en opkomende merk Spiral?