SOLDEN | Shop hier je items met korting

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,842 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Service"

Nieuwe rugzak in de winkel gezien maar kleur was alleen nog ...

Door: Zeeuws meisje
"Ben zeer tevreden over Duifhuizen."

Ben zeer te vreden over de aankoop van het product. Snelle l...

Door: Charlotte van der Paalen
Samsonite S'Cure

Samsonite S'Cure

...

Samsonite S'Cure koffers online bestellen

De Samsonite S’Cure koffer is een klassieker waarbij technologie, vakmanschap en kwaliteit belangrijk zijn. De Samsonite S’Cure koffers hebben een opvallend design, zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en zijn gemaakt van het lichtste polypropyleen. De driepuntsluiting, het TSA-slot, de vier roterende wielen en de verstelbare trekstang zorgen ervoor dat je fijn met de koffer kunt reizen en dat jouw spullen veilig opgeborgen zitten! Maak jij vanaf nu al jouw reizen met een Samsonite S’Cure koffer?

Aantal per pagina:

1 - 24 van 31 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 31 producten

Terug naar boven

Met een Samsonite S’Cure weet u dat u een koffer koopt met de beste eigenschappen van Samsonite. Kwaliteit, vakmanschap en technologie staan ook bij deze serie hoog in het vaandel. Het is niet voor niets dat Samsonite aan de top staat als het gaat om reisbagage! De Samsonite S’Cure kan met recht een klassieker genoemd worden als het gaat om koffers en trolleys. Hij heeft een opvallend design en natuurlijk de kenmerkende driepuntssluiting. Door deze sluiting is de koffer veilig en biedt hij bescherming aan al uw bagage en spullen die u meeneemt op een vakantie of zakenreis.

Samsonite S’Cure en FlowliteTM polypropyleen

De Samsonite S’Cure is één van de lichtste polypropyleen koffers die Samsonite aanbiedt. Dit komt mede door het gebruik van het revolutionaire FlowliteTM, een materiaal die eruit springt door zijn lichte eigenschappen. In dit polypropyleen materiaal kunnen kleine injecties gemaakt worden waardoor de buitenkant van de koffer lichter wordt. Dit doet echter geen afbreuk aan de stevigheid en robuustheid van de koffer! Vooral als u vaak met het vliegtuig reist is het een must dat uw reisbagage tegen een stootje kan. Samsonite heeft de koffer die hier aan voldoet: de Samsonite S’Cure!

Veiligheid voorop bij de Samsonite S’Cure

Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel bij de Samsonite S’Cure. Hij is voorzien van een driepuntssluiting in plaats van een ritssluiting. Dit zorgt ervoor dat de koffer rondom zeer goed sluit en niet open gesneden kan worden zoals bij een ritssluiting. Dit geeft een zeer veilig gevoel en is vooral als u met het vliegtuig reist zeker een goede methode om uw koffer te sluiten. Hierdoor gaat u met een veilig gevoel op vakantie of zakenreis!

De driepuntssluiting op de Samsonite S’Cure is daarnaast ook nog eens voorzien van een TSA-slot. Een TSA-slot zorgt ervoor dat uw nieuwe reisbagage veilig dicht zit, maar ook veilig geopend kan worden door luchthavenpersoneel door middel van een sleutel. Hierdoor hoeven ze uw nieuwe reismaatje niet open te breken en kunt u nog vele keren op reis met uw nieuwe Samsonite S’Cure.

  • Licht FlowliteTM polypropyleen
  • Driepuntssluiting
  • Veilig TSA-slot
  • Vier roterende wielen
  • Verstelbare trekstang

Samsonite S’Cure: voor iedere reis een geschikte koffer

Een Samsonite S’Cure is verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben zijn de vier wielen onder de koffer die volledig kunnen roteren en de verstelbare trekstang. Zo loopt u comfortabel met uw koffer naar uw vakantiebestemming.

Bent u op zoek naar een andere handbagagekoffer koffer of toch een grote reiskoffer? De complete Samsonite collectie en series zijn er in verschillende maten. Zo heeft u altijd een koffer die bij uw reisdoel past. De praktische handbagagekoffer neemt u mee op een stedentrip en de grote reiskoffer neemt u voor twee weken mee naar bijvoorbeeld een tropische bestemming!

Bestel uw nieuwe Samsonite S’Cure

Bent u al helemaal overtuigd van de Samsonite S’Cure? Dan bestelt u hem gemakkelijk online via onze webshop of u kunt hem ervaren in één van onze Duifhuizen winkels. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat een koffer uit de Samsonite S’Cure lijn garant staat voor een comfortabele en veilige reis naar uw eindbestemming!