Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,428 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Goede en snelle levering"

Goede en snelle levering. Erg blij met mijn aankoop. Kwalit...

Door: Rob Elles Miechels
"Goede tas en snel geleverd !"

Door: klant
Samsonite

Samsonite

...
Samsonite

Samsonite: voor alle koffers, trolleys en reisaccessoires

Dat Samsonite het bekendste bagagemerk ter wereld is, is niet zomaar! Samsonite is continue bezig met het verbeteren en vernieuwen van hun producten. Daarom zijn Samsonite producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de laatste ontwikkelingen. Daarom is een Samsonite product een goede investering voor de komende jaren. Bekijk ons ruime assortiment, want Samsonite is veel meer dan alleen koffers.

Populaire series: Samsonite S’Cure | Samsonite Aeris | Samsonite Paradiver | Samsonite Neopulse
Populaire kleuren: Samsonite zwart | Samsonite blauw | Samsonite roze | Samsonite grijs

Aantal per pagina:

1 - 24 van 402 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 402 producten

Terug naar boven

Samsonite is een grondlegger in de bagagewereld. Met name de Samsonite koffer is een iconisch product van het Amerikaanse megabedrijf. Vanaf de oprichting in 1910 is het bedrijf continue bezig met vernieuwing, innovatie en verbetering. Samsonite is dan ook zeker een merk dat bij Duifhuizen erg vertrouwd voelt. Toen Samsonite werd opgericht was reizen enkel nog voor de rijken, waardoor Samsonite met veel zorg en aandacht zorgde voor het vervoer van de bagage van de welgestelde. En hoewel reizen nu voor iedereen is weggelegd zorgt Samsonite nog steeds voor een comfortabele reis dankzij stijlvolle, hippe maar bovendien kwalitatief geweldige reisproducten.  

Waar komt die naam Samsonite vandaan?

De oprichter van Samsonite, Jesse Shwayder, een verkoper van bagage, startte een bedrijf genaamd de ‘Schwayder Trunk Manufacturing Company. In eerste instantie om goudzoekers en (rijke) reizigers te voorzien van een middel om hun spullen te kunnen vervoeren. Hij besloot één van zijn koffers te vernoemen naar een Bijbelse held genaamd Samson, die bekend stond om zijn grote kracht. Met in zijn achterhoofd dat deze kracht kenmerkend moet worden voor zijn koffers. Vele jaren later, in 1941, maakte hij daar het handelsmerk Samsonite van. Pas in 1966 werd de naam aan het bedrijf gegeven zoals wij het nu kennen, Samsonite. 

 

Populaire Samsonite series:

Al meer dan 30 jaar wordt een breed assortiment aan Samsonite producten verkocht bij Duifhuizen. Natuurlijk is de ene Samsonite serie populairder dan de ander en daarom hebben we een aantal favoriete series voor je op een rijtje gezet:

Jouw favoriete Samsonite product

Inmiddels is het merk Samsonite dusdanig uitgebreid naar andere productcategorieën dat het merk een prominente positie in heeft genomen in de lederwaren en reisbranche. Om je hiervan een beeld te geven hebben wij een greep genomen uit het enorme aanbod van Samsonite producten. De kans is groot dat Samsonite heeft wat je zoekt:

Het is zeker de moeite waard om deze productcategorieën te bekijken! Net als de Samsonite koffer staan deze producten garant voor kwaliteit en stralen ze dezelfde klasse uit.

Jouw Samsonite product snel in huis

Heb jij jouw Samsonite product gevonden? Dan hoef je hem alleen nog maar online bij Duifhuizen te bestellen. Wij zorgen dat het zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd is! Heb je nog vragen over Samsonite of kun je niet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze filialen.