Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,524 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Hele snelle levering en perfect verpakt!"

Door: klant
"Perfecte online service"

Door: Relinda
Saccoo

Saccoo

...
Saccoo

Saccoo: collectie met leren tassen voor dames

Kies jij graag voor een Nederlands merk? Bekijk eens de Saccoo tassen collectie. Saccoo produceert tassen van hoogwaardig leer met traditioneel vakmanschap. Naast de top kwaliteit wordt er ook aan de duurzaamheid gedacht. Het leer van Saccoo wordt op plantaardige wijze gelooid. De productie verloopt zeer milieuvriendelijk en de werknemers werken onder zeer goede omstandigheden. Met een aankoop van een Saccoo wordt dus niet alleen jij vrolijk!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 26 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 26 producten

Terug naar boven

Saccoo is een Hollands bedrijf dat luxe tassen produceert. Er is hier sprake van echt en traditionele vakmanschap. Die kenmerken ziet u ook terug in de tassen. Ze hebben een ruime collectie aan elegante en authentieke tassen. De tassen en portemonnees van dit merk zijn op een plantaardige wijze gelooid. Alles wordt op een zeer milieuvriendelijk manier geproduceerd. Er is bij Saccoo geen sprake van kinderarbeid en alle werknemers worden goed betaald. Ze werken onder fijne omstandigheden en krijgen altijd lunch van de zaak. Dit bedrijf denkt ook aan het milieu en wil zo min mogelijk impact er op hebben. Ze gebruiken bijvoorbeeld resten van het leer, dat niet goed genoeg is voor het produceren van een tas, om hiervan schoenen en sandalen te produceren. Elke tas die ze produceren is erg authentiek, hierdoor zijn de tassen van Saccoo zeer uniek.

Saccoo bij Duifhuizen

The Saccoo leather collection is geheel handgemaakt en het looi proces duurt een paar weken. Hierdoor krijgt het leer een authentieke uitstraling en gaat hij nog langer mee. Het leer is een natuurlijk product dat ademt en absorbeert. Indien u de items goed onderhoud gaan ze veel langer mee. U kunt de tassen van Saccoo eenvoudig herkennen aan de eenvoud en het onderscheidende design. De kleuren van de collectie zijn meestal bruin, grijs en zwart. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren bij uw dagelijkse outfit en ze staan erg klassiek. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor een rijke tassencollectie van Saccoo!

Saccoo online bij Duifhuizen bestellen

U kunt eenvoudig Saccoo online bestellen bij Duifhuizen. Kies uw favoriete item uit en bestel hem snel. Zodra wij uw bestelling binnen krijgen doen wij de rest wel! Wilt u liever de tas in de winkel bekijken? Geen probleem, we helpen u graag verder in de winkel om uw favoriete Saccoo item te halen!