Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Samsonite portefeuille

Samsonite portefeuille

...

Portefeuilles van Samsonite bestel je gemakkelijk online

Aantal per pagina:

(21) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(21) Artikel(en)

Terug naar boven

De Samsonite portefeuille heeft een strak design wat kenmerkend is voor het beroemde koffermerk. Bij het merk Samsonite wordt er in eerste instantie gedacht aan koffers. Het merk heeft zich in de loop van de jaren echter sterk uitgebreid naar andere productcategorieën die geen directe link hebben met bagage. Hieronder vallen bijvoorbeeld laptoptassen maar ook deze soort; de Samsonite portfeuille! 

Zoals hierboven genoemd is de Samsonite portefeuille of Samsonite portemonnee veelal voorzien van een strakke afwerking in combinatie met stoere details. Afhankelijk van het feit of het een Samsonite heren portefeuille of een Samsonite dames portefeuille betreft. De Samsonite portefeuille is vaak voorzien van een opvallend logo aan de zijkant of midden van de portefeuille. Samsonite kiest er, om kwaliteitsredenen, voornamelijk voor om de portefeuilles te maken van leer. Samsonite is één van de eerste merken die meerdere portefeuilles voorziet van RFID bescherming. Dit is een bescherming wat de inhoud van de Samsonite portefeuille beschermd tegen de gevaren van skimmen. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een metalen behuizing waarin pasus geplaatst worden. Samsonite biedt nog een andere optie om uw pasjes te beschermen tegen RFID. Door RFID blokkerend materiaal te plaatsen tussen het leer biedt ook ogenschijnlijke normale leren Samsonite portefeuille bescherming.

Een Samsonite portefeuille kopen bij Duifhuizen

Duifhuizen verkoopt verschillende Samsonite portfeuilles. De voornaamste productcategorie hierin is de Samsonite billfold. Let bij de aanschaf van een Samsonite portefeuille extra op de eigenschappen vermeld bij de productomschrijving, zeker als u op zoek bent naar een extra dunne portefeuille of naar een RFID beschermde portefeuille.

Ik kan mijn beoogde Samsonite portefeuille niet vinden, wat nu?

Er kan altijd worden gekeken of de specifieke Samsonite portefeuille die u zoekt te bestellen is. Bij de meeste Samsonite accessoires is dat mogelijk. De klantenservice kan u hierin assisteren. Ook ons personeel in de winkels kan u helpen in uw zoektocht naar de juiste Samsonite portefeuille. Zodoende kunnen wij er altijd voor zorgen dat u het gewenste artikel krijgt.