Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Rode portefeuille

Rode portefeuille

...
Rode portefeuille

Op zoek naar een rode portefeuille?

Aantal per pagina:

1 - 24 van 75 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 75 producten

Terug naar boven

Portefeuilles, iedereen heeft er wel eentje. Een portefeuille behoort tot onze dagelijkse accessoires. We nemen hem mee in onze tas, jaszak of broekzak. Eigenlijk stoppen we onze beurs altijd weg en gebruiken we hem alleen als we moeten afrekenen, tijdens de minder leuke momenten van de dag dus. En waarom zouden we deze minder leuke momenten niet leuker maken met een rode portefeuille? Dan hoef je natuurlijk niet direct te kiezen voor felrood of brandweerrood, maar kun je ook eens kijken naar bordeaux rood of donkerrood. Welke variant je ook kiest, een portefeuille in de kleur rood zorgt voor een vrolijke noot tijdens je dagelijkse bezigheden.

Hoe groot moet jouw rode portefeuille zijn?

Pasjes, we gebruiken ze steeds meer. Een pasje om te reizen, te betalen en om jezelf te identificeren zit al standaard in onze portefeuille. En die hoeveelheid pasjes zal alleen maar groter worden aangezien we steeds meer digitaal gaan doen. Het aantal creditcardvakken van een portefeuille is dus een belangrijk kenmerken om over na te denken. Want misschien gebruik je in plaats van pasjes wel je telefoon en zit je dus helemaal niet wachten op een grote beurs. De portefeuille rood is verkrijgbaar in diverse groottes:

 • Rode portefeuille met <4 creditcardvakken
 • Rode portefeuille met 5-8 creditcardvakken
 • Rode portefeuille met 9-12 creditcardvakken
 • Rode portefeuille met >13 creditcardvakken

Een portefeuille met RFID-bescherming

Als we het toch over pasjes hebben is RFID-bescherming ook een belangrijk kenmerk van een portefeuille rood. Pasjes waarmee je contactloos kunt betalen en reizen zijn namelijk heel erg handig, maar ook kwetsbaar. Dankzij en RFID-chip in de pasjes kunnen we contactloos zaken regelen. Je gegevens worden via radiogolven overgedragen. Maar deze radiogolven kunnen vanaf een paar meter afstand worden opgevangen door verkeerde mensen, ook als het pasje in je portefeuille zit en dus niet gebruikt wordt. De rode portefeuille met RFID-bescherming blokkeert de radiogolven en beschermd dus de pasjes die in je portefeuille zitten. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel!

Verschillende varianten van de rode portefeuille

Een portefeuille rood heb je niet alleen in verschillende groottes, maar ook in verschillende soorten. De collectie met portefeuilles in de kleur rood kun je als volgt indelen:

 • Rode ritsportefeuille
  De ritsportefeuille is eigenlijk het standaard model. De ontwerpen zijn wat groter waardoor er meer ruimte is voor pasjes en hebben als sluiting een rits.
 • Rode billfold
  De billfold is een heren portefeuille met een compact formaat. Het model past daarom gemakkelijk in een broek- of jaszak.
 • Rode overslagportefeuille
  De overslagportefeuille is het klassieke model.  Dit model heeft als sluiting een overslag waardoor de ontworpen wat chiquer ogen.
 • Rode creditcardhouder
  De creditcardhouder is, zoals je naam al zegt, ontworpen om pasjes in op te bergen. Je kunt ze naast of in plaats van je portefeuille gebruiken.

Koop jouw rode portefeuille bij Duifhuizen

Wil je ook elke dag met een glimlach jouw portefeuille rood uit je zak of tas halen? Dan moet je hem zeker bij Duifhuizen bestellen. Niet alleen om de leuke modellen die wij hebben, maar ook om de fijne koopervaring en de goede service die je bij ons krijgt. Daarnaast hebben we leuke winkels waar je even langs kunt lopen om de portefeuille in echt te bekijken. En is rood toch niet helemaal jouw ding? Dan neem je toch gewoon de zwarte portefeuille of de bruine portefeuille! Ook van deze kleuren vind je verschillende soorten bij Duifhuizen.