Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Gigi Fratelli portefeuille

Gigi Fratelli portefeuille

...

Jouw nieuwe Gigi Fratelli portefeuille koop je online

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Terug naar boven

Wat is nu mooier dan uw Gigi Fratelli tas combineren met de juiste Gigi Fratelli portemonnee? Of bent u gewoonweg op zoek naar een stijlvolle dames portemonnee? Wat uw reden ook is, de Gigi Fratelli portemonnee collectie biedt u wat uw zoekt!

De Gigi Fratelli portemonnee, wat is kenmerkend?

Wat onderscheidt de Gigi Fratelli portemonnee van andere merken? Het Nederlandse merk van J. Van Gils staat voor een aantal kernwaarden. Elk Gigi Fratelli product , ook de Gigi Fratelli portemonnee, wordt gemaakt van Italiaans leer wat handmatig wordt uigezocht in Italië. Er worden geen concessies gedaan op kwaliteit. Dit is dan ook één van speerpunten waaraan het merk wil voldoen. Dit zijn de merkwaarden van Gigi Fratelli samengevat:

  • Comfort: design gericht op gebruiksgemak aan de binnenkant van een Gigi Fratelli portemonnee of tas.
  • Puur: Hoge kwaliteit leer, eenvoudige uitstraling maar met strakke details.
  • Eerlijk: Gigi Fratelli streeft ernaar om hoge segment luxe tassen af te leveren maar wel voor een betaalbare prijs.

Deze waarden komen duidelijk terug in de Gigi Fratelli portemonnee collectie.

Een Gigi Fratelli portemonnee shoppen bij Duifhuizen

Naar wat voor soort Gigi Fratelli portemonnee bent u op zoek? Globaal kan er worden gekozen uit twee soorten van de Gigi Fratelli portemonnee:

Zowel kleinere als grotere maten van de Gigi Fratelli portemonnee zijn te verkrijgen. Bij zowel de tassen als de portemonnees staat de serie voor leersoort.  Vaak zijn de portemonnees gekoppeld aan een tassenserie. Deze koppeling zorgt voor extra combinatie mogelijkheden en het is leuk om uw Gigi Fratelli tas te combineren met een passende Gigi Fratelli portemonnee.

Heeft u je vragen of opmerkingen over Gigi Fratelli portemonnee collectie? Via de telefoon, mail of chat staat onze klantenservice klaar om u te assisteren! Ook is er de mogelijk om specifieke Gigi Fratelli portemonnees op te vragen en deze in de winkel te komen bekijken. Wij wensen u veel plezier met shoppen!