Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,003 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Fantastisch geholpen"

Fantastisch geholpen. Zeer behulpzaam en deskundig winkelper...

Door: WdeJ
"Snelle levering goed verpakt"

Door: AM
Duifhuizen portemonnees

Duifhuizen portemonnees

...

Portefeuilles van eigen merk Duifhuizen

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Terug naar boven

Een belangrijk deel van de Duifhuizen Leather collection is deze productsoort: De Duifhuizen portemonnee. Iedereen heeft immers een artikel nodig om zijn of haar geld, pasjes of andere spulletjes in op te bergen? Een goede (leren) portemonnee voor een goede prijs. Daar staat de Duifhuizen collectie voor!

Wat kenmerkt de Duifhuizen portemonnee?

Een Duifhuizen portemonnee heeft unieke eigenschappen! Dit komt omdat de focus niet alleen ligt op het uiterlijk van de Duifhuizen portemonnee, wat zeker belangrijk is, maar op meerdere aspecten. Welke aspecten zijn dat precies? Een overzichtje wat kenmerkend is voor de Duifhuizen portemonnee:

  • Prijs: De prijs van de Duifhuizen portemonnee collectie is scherp. U krijgt een (leren) kwaliteitsartikel die prijstechnisch aantrekkelijk is omdat Duifhuizen de productie zelf beheert.
  • Kwaliteit: Het materiaal en de afwerking van een Duifhuizen portemonnee zijn beide van een goede kwaliteit. Er wordt gekozen voor premium leer, dikke stiksels en stevige ritsen.
  • Functionaliteit: Een portemonnee kan van goede kwaliteit zijn met een scherpe prijs maar gebruiksgemak is essentieel. Na meer dan 60 jaar actief te zijn in de branche weet Duifhuizen precies wat praktisch is en wat er wordt verwacht van een Duifhuizen portemonnee.

Van de aanschaf van een Duifhuizen portemonnee gaat u zeker geen spijt krijgen. Om u te overtuigen dat de Duifhuizen portemonnee een goede aankoop is, geven wij maar liefst een jaar garantie op elk artikel.

Hoe steekt de Duifhuizen portemonnee collectie in elkaar?

Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een Duifhuizen portemonnee collectie. De vrouwen collectie is groter en er kan worden gekozen uit meerdere soorten modellen. De Duifhuizen portemonnee collectie voor heren bestaat voornamelijk uit billfolds. Een overzichtje van de drie populairste Duifhuizen portemonnee productgroepen:

Afhankelijk van de productgroep kan er worden gekozen uit meerdere maten en modellen. Dit geldt met name voor de billfold- en ritsportemonnee collectie van Duifhuizen. Vaak zijn de damesportemonnees makkelijk te combineren met de Duifhuizen tassen van dezelfde serie. Om dit te bekijken typt u simpelweg de 'kleur' + 'Duifhuizen' in de bovenste zoekbalk om de bijbehorende tassen te bekijken!

Een Duifhuizen portemonnee bestellen via de webshop of in de winkel

De Duifhuizen portemonnee collectie is zowel online als in de Duifhuizen winkels te verkrijgen. Reken eenvoudig af in de webshop en de Duifhuizen portemonnee wordt gratis verstuurd. Heeft u vragen over de collectie of over andere zaken omtrent de Duifhuizen portemonnee collectie? Onze online klantenservice staat direct voor u klaar via de chat, mail of telefoon. Het is ook mogelijk om uw gewenste Duifhuizen portemonnee kosteloos op te vragen en deze te bekijken in de winkel.