Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Aunts and Uncles portefeuille

Aunts and Uncles portefeuille

...

De mooiste kleuren leer worden gebruikt voor de Aunts and Uncles portefeuille

Aantal per pagina:

(18) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(18) Artikel(en)

Terug naar boven

Stoer met een unieke twist, de Aunts and Uncles portefeuille! Waar bent u naar op zoek in een portemonnee? Zoekt u een klassieke portefeuille of spreken sportieve modellen u meer aan? De Aunts and Uncles portefeuille heeft het beste van beide werelden. De twee stijlen lopen in elkaar over en dat zorgt ervoor dat de Aunts and Uncles portefeuille gemakkelijk te herkennen is.

Kenmerken van een Aunts and Uncles portefeuille

Waardoor valt een Aunts and Uncles portefeuille op? Zoals in de inleiding deels beschreven is de Aunts and Uncles portefeuille een mix van stoer, sportief en klassiek. De Aunts and Uncles portefeuille is gemaakt van gewaxed en bewerkt leer wat te herkennen is aan de grovere uitstraling. Hierdoor krijgt een Aunts and Uncles portefeuille een bijzonder ‘leer gevoel’. Wat ook opvalt zijn de (leren) details die vaak subtiel in de Aunts and Uncles portefeuille zijn verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn een stikrand aan de voorkant van de portefeuille, gedrukte logo’s in het leer of metalen details. Meerdere soorten van de Aunts and Uncles portefeuille zijn te krijgen waaronder de Aunts and Uncles billfold, ritsportemonnee of overslagportemonnee.

Hoe steekt de Aunts and Uncles portefeuille collectie in elkaar?

Het eerste wat opvalt aan de Aunts and Uncles portemonnee collectie zijn de matchende namen die aan de verschillende modellen worden gegeven. Deze model namen komen overeen met de serie waarvan de betreffende Aunts and Uncles portefeuille deel uit maakt. Voorbeelden van Aunts and Uncles series zijn:

  • Good Old Friends serie: Gemaakt van geolied, gewaxed, plantaardig gelooid premium kalfsleer. De namen van deze serie zijn gebaseerd op ‘oude bekenden’.
  • Hunter serie: Een stoer gebruikt uiterlijk. Wordt van hetzelfde materiaal gemaakt als Good Old Friends. De namen van deze modellen zijn gebaseerd op jagers.
  • The Barber Shop serie: Deze serie is gemaakt van hand geverfd en gewaxed runderleer. Modelnamen zijn gebaseerd op een ouderwetse kapperszak met unieke bezoekers!
  • Workmates serie: Handafgewerkte en runderleren artikelen. In gebruik krijgt elk artikel zijn eigen unieke uiterlijk. Model namen zijn gebaseerd op types of functies die u in het bedrijfsleven tegenkomt.

Van elke serie wordt na verloop van tijd een nieuw model Aunts and Uncles portefeuille ontworpen. Deze nieuwe Aunts and Uncles portefeuille krijgt weer een naam die hoort bij het betreffende thema. Dat is makkelijk combineren als u in bezit bent van een bijbehorende Aunts and Uncles tas! Door de serie naam in te typen in het zoekbalk kunt u gemakkelijk zoeken naar een bijbehorende Aunts and Uncles portefeuille of tas.

Aunts & Uncles portefeuille kopen bij Duifhuizen

Heeft u uw gewenste Aunts and Uncles portefeuille gevonden? Bestel hem gemakkelijk online en hij komt meteen uw kant op. Heeft u bepaalde vragen over een Aunts and Uncles portefeuille? Onze klantenservice is op veel manieren te bereiken zoals e-mail, Twitter, telefoon of live chat op de site en is u graag van dienst. Bent u op zoek naar een specifieke Aunts and Uncles portefeuille maar staat hij niet op de site? Wij kunnen hem vast voor u bestellen! Ook hiermee is onze klantenservice u graag van dienst.