Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Mijn winkelmand
Mijn winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Moschino tas

Moschino tas

...
Moschino tas

Aantal per pagina:

Aantal per pagina:

Terug naar boven

Moschino is een luxe modehuis gevestigd in Italië. U kunt het onder andere kennen van de volgende soorten producten: prêt-à-porter, lederwaren, accessoires, schoenen, bagage en parfum.

In 1983 is de Moschino tas ontstaan, dit merk werd opgericht door Franco Moschino. Helaas overleed meneer Moschino vrij vroeg. Op dat moment werd besloten dat Jeremy Scott directeur zou worden van het modehuis. Het merk Moschino bestaat uit vier onderdelen:

  • Moschino: bestaat uit een hoofdlijn voor mannen en vrouwen
  • Boutique Moschino: voorheen bekend als Moschino Cheap and Chic. Dit was een secundaire lijn voor vrouwen, opgericht in 1988.
  • Love Moschino: een lijn voor zowel mannen als vrouwen, iets goedkoper en een beetje rebels. Love Moschino, het merk dat is begonnen als Moschino Jeans, maar tegenwoordig is uitgegroeid tot een iconisch merk.
  • Naast bovenstaande labels opende Moschino in 2009 een eigen hotel, genaamd: Maison Moschino.

Het label Love Moschino ziet u terug in de collectie bij Duifhuizen. Het totale uiterlijk van Moschino heeft een transformatie gehad waarin het denim thema naar de achtergrond is gegaan en het stilistische, iconische thema meer de voorgrond heeft betreden. Als u nu aan Moschino denkt, denkt u aan een casual stijl met een creatieve uitspatting. Dit mede dankzij creative director Jeremy Scott. De eigentijdse ontwerpen van de tassen zijn er voor de echte fashionista’s. Durft u net even wat anders te zijn en bent u gek op kleuren en printjes? Dan is Moschino waarschijnlijk echt een merk voor u!

Moschino collectie bij Duifhuizen

Een creatief en high fashion merk als dit mag niet in het assortiment van Duifhuizen ontbreken. De quirky trend is helemaal hot, waarbij creativiteit en verschillende printjes en plaatjes door elkaar het kenmerk zijn. Hier speelt Jeremy Scott geweldig op in. Naast de gekke, opvallende items hebben we ook de wat neutralere tassen in de collectie zitten voor dagelijks gebruik. Deze bestaan uit onder andere handtassen, shoppers en schoudertassen. Bekijk hieronder alvast onze collectie!

Online uw Moschino bag kopen bij Duifhuizen

U wilt natuurlijk uw Moschino tas zo snel mogelijk in huis hebben, zodra u hem hebt besteld. Bij Duifhuizen zorgen we hiervoor. Bestellen bij Duifhuizen is niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook 100% veilig. U kiest de betalingswijze die het prettigst bij u aanvoelt en wij zorgen voor een snelle levering. Wij raden u aan om ook gebruik te maken van onze onderhoudsartikelen om uw Moschino tas zo lang mogelijk mooi te houden.

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 9,224 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Betrouwbaar bedrijf waar je met een…"

Betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust hart uw bestellin...

Door: Fabienne Van den bruel
"Kwaliteit"

Zoals op foto is de tas ook echt Super snellere levering. M...

Door: Jeanny

VISIT DUIFHUIZEN BAGS & TRAVEL!
Looks like you’re visiting us from abroad.
We recommend you to visit www.duifhuizen.com for up to date shipping information and prices.