Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Kipling laptoptas

Kipling laptoptas

...
Kipling laptoptas

Tijdloze Kipling laptoptassen collectie

Aantal per pagina:

(4) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(4) Artikel(en)

Terug naar boven

Met de aanschaf van een Kipling laptoptas weet u dat u een kwaliteitsartikel in huis haalt. Hier staat het bekende merk uit België dan ook om bekend. Maar de laptoptassen van Kipling hebben bovendien een tijdloze uitstraling en zijn ook in gebruik praktisch!

Wat typeert een Kipling laptoptas?

Wat u meteen opvalt als u een Kipling laptoptas bekijkt is de lijst met praktische eigenschappen waarvan de tas voorzien is. Dat zijn er, afhankelijk van het model, behoorlijk wat! Veel georganiseerde vakken en details zijn toegevoegd. De laptoptassen zijn zo ingericht dat u al uw (zakelijke) spullen kunt opbergen. Voorbeelden van de interne details zijn:

  • Pennenlussen
  • Telefoonvakjes
  • Gewatteerde vakken
  • Bevestigingsband voor (trolley)trekstang
  • Sleutelhaakjes

Naast de praktische indeling is ook het iconische Kipling ‘crinkle nylon’ materiaal aanwezig in de laptoptassen van het merk. Dit is speciaal nylon wat wordt gekrompen tijdens het proces waardoor het een aantal bijzondere eigenschappen krijgt:

  • Lichtgewicht
  • Zeer sterk
  • Water afstotend

Deze kenmerken, in combinatie met de kwaliteitsritsen en stiksels zorgen ervoor dat u een lange tijd plezier hebt van uw kipling laptoptas. En als bonus is elke Kipling laptoptas voorzien van een Kipling sleutelhanger.

Kipling laptoptassen collectie bij Duifhuizen

Duifhuizen heeft een basis collectie van de Kipling laptoptas. Deze wordt aangevuld met printen en kleuren die Kipling per collectie toevoegt. Zodoende wordt de collectie compact gehouden en is het gemakkelijk zoeken. De collectie is gericht op dames en is geschikt voor zowel studie, werk als dagelijks gebruik. De grootte van het laptopvak varieert en deze kunt u selecteren bij het kopje ‘laptopformaat’ in de linkerbalk van de website.

(gekleurde) Kipling laptoptassen bestellen bij Duifhuizen

Bent u op zoek naar een specifieke Kipling laptoptas (kleur) maar ziet u hem niet staan op onze site? Wij kunnen altijd kijken of we het betreffende artikel voor u kunnen bestellen! Vaak zijn modellen verkrijgbaar in andere kleuren, al zijn specifieke Kipling printen vaak tijdelijk. Onze klantenservice wil u hiermee graag assisteren. Vraag naar de mogelijkheden via chat, email of telefoon! Ook in onze winkels bent u van harte welkom met uw zoektocht naar een Kipling laptoptas. Bij het winkelpersoneel kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een specifieke Kipling laptoptas, zij kunnen voor u nakijken wat de mogelijkheden zijn en of het artikel besteld kan worden.