Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,112 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"mooie tassen goede kwaliteit en goede…"

Door: Klant
"super service bij dit bedrijf"

Door: f.hermans
Saxoline handbagage

Saxoline handbagage

...
Saxoline handbagage

Opvallen op het vliegveld? Kies voor Saxoline Handbagage!

Saxoline handbagage staat bekend om de meest opvallende en leuke printjes! Dat maakt de koffers zowel leuk als heel praktisch. Jij herkent jouw Saxoline handbagage overduidelijk tussen alle andere koffers. De printjes van de Saxoline handbagage koffers bestaan uit dieren, gekke teksten, steden of cartoons. De kans is dus groot dat er een Saxoline handbagage koffer tussen zit die jou meteen vrolijk maakt. Voor welke print kies jij?

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(5) Artikel(en)

Terug naar boven

Saxoline handbagage valt lekker op! Het merk staat bekend om de koffers die zijn voorzien van de meest uiteenlopende printen. Dit geeft je Saxoline handbagage koffer nu net even een unieke twist en onderscheidt u van de massa. Dus bent je op zoek naar iets wat goed opvalt op het vliegveld? Dan is een Saxoline handbagage koffer zeker iets voor jou!

Saxoline handbagage koffers, hoe gekker hoe beter!

Zoals hierboven al gezegd onderscheid het merk Saxoline zich van andere koffermerken door koffers uit te brengen die zijn voorzien van allerlei prints. In de loop van de jaren zijn vele printen de revue gepasseerd en Saxoline blijft continu nieuwe varianten ontwikkelen. De Saxoline Flamingo koffer is hiervan de meest bekende maar het kan niet gek genoeg zijn. Noem het maar op, Saxoline handbagage koffers met:

  • teksten
  • plaatjes
  • cartoons
  • steden
  • dieren

De Saxoline handbagage printen zijn soms gebaseerd op actuele onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan katten die een selfie aan het maken zijn. Maar ook retro printen worden ontwikkelt, kortom voor iedereen en elke style is er wel een passende print verkrijgbaar.

Omdat er regelmatig nieuwe printen Saxoline handbagage ontwikkelt worden blijft ook het aanbod veranderen. Dit houdt het aanbod gevarieerd en zorgt ervoor dat er in de loop der jaren veel soorten Saxoline handbagage koffers in omloop zijn!

Saxoline handbagage collectie bij Duifhuizen

Het Saxoline handbagage assortiment van Duifhuizen is ook continu in beweging. Na verloop van tijd worden er weer nieuwe sets en printen toegevoegd. Dit houdt de collectie dynamiek!

De Saxoline handbagage collectie is zowel geschikt voor dames als voor heren en zijn vrijwel altijd hardschalige varianten. Via de zoekbalk aan de zijkant van de site kunt je eventueel de printen filteren. Maar omdat de collectie in beweging blijft is dat vaak niet nodig.

Heb je jouw favoriet al gevonden? Onze klantenservice staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat jouw Saxoline handbagage liever in het ‘echt’ wil komen bekijken, je bent van harte welkom in één van onze filialen!

Houd je van de maffe printen van het merk Saxoline? Neem dan ook eens een kijkje bij onze complete Saxoline collectie! Wie weet vindt je wel jouw droomkoffer!