Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,373 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Witte koffer

Witte koffer

...
Witte koffer

Stijlvolle witte koffers voor elke reiziger

Aantal per pagina:

(17) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(17) Artikel(en)

Terug naar boven

Zomers en fris, dat is het eerste waar u aan denkt bij een witte koffer. Wie krijgt er geen zin in die mooie droomvakantie naar een zonnig en tropisch eiland als u deze koffers ziet. Of u nu dus in de winter op vakantie gaat of in de zomer, met een witte koffer bent u in ieder geval al helemaal in de vakantiestemming!

Er is niet één type witte koffer

Een witte valies is er in verschillende tinten en kleurgradaties. Vaak wordt gedacht dat wit gewoon wit is. Als we de officiële kleurenlijsten erop na houden dan valt te zien dat dit zeker niet het geval is! U hebt bijvoorbeeld: sneeuwwit, verkeerswit, spierwit of ivoorwit. Het zijn kleine nuanceverschillen die de kleur wit een compleet andere uitstraling kunnen geven. Zo ook bij een witte koffer.

Witte valies voor op reis

Ook voor een witte koffer geldt dat u er één moet kiezen die past bij uw reisdoel of –methode. Een harde koffer is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een vliegreis. Een zachte koffer is voor in de auto de ideale reisbagage. U kunt de koffer nog licht indeuken en gemakkelijker in de achterbak van de auto plaatsen. Vooral als u met het hele gezin reist kan het handiger zijn als u de auto gemakkelijk in kunt pakken!

Witte koffer schoonmaken of reinigen

De witte koffer heeft wel de neiging om sneller vies te worden dan bijvoorbeeld een zwarte koffer. Dit is ook logisch, omdat het een lichtere kleur is. Bij een harde koffer is de schaal daarentegen gemakkelijk te reinigen door middel van een vochtige doek en bij sommige materialen kan een mild schoonmaakmiddel ook wonderen verrichten.

Naast de witte valies bieden wij ook koffers en trolleys aan in andere kleuren. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een veilige en basic zwarte koffer en voor de vrouwen onder ons misstaat het zeker niet om te kiezen voor een roze koffer in plaats van een witte koffer!

Een witte koffer bestellen bij Duifhuizen

Bent u erover uit dat uw nieuwe reisbagage koffer een witte valies moet zijn? Dan kunt u in onze Duifhuizen webshop een nieuwe uitkiezen. Als u toch nog vragen heeft, dan kunt u terecht bij onze klantenservicemedewerkers of in één van onze winkels.