Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,373 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Polycarbonaat koffer

Polycarbonaat koffer

...

Wil je licht reizen? Kies voor een Polycarbonaat koffer!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 252 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 252 producten

Terug naar boven

Een polycarbonaat koffer wordt steeds populairder. Dat is niet zo vreemd, dit sterke materiaal heeft namelijk een hele hoop voordelen! Een tal van merken heeft dit gezien en er komen steeds meer soorten polycarbonaat koffers op de markt bij. Maar wat is polycarbonaat nu eigenlijk?

Polycarbonaat koffers onder de loep!

Omdat er zoveel soorten materialen koffers in omloop zijn kunnen wij ons goed voorstellen dat mensen wel eens de draad kwijtraken tussen al die verschillende materialen. Welke eigenschappen heeft een polycarbonaat koffer en waarom zijn zij geliefd?

Polycarbonaat is een veelzijdige kunststof variant en wordt gebruik in de productie van talloze artikelen. Dit kunnen de meest uiteenlopende producten zijn variërend van cd’s en politieschilden tot koffers. Een polycarbonaat koffer bezit alle eigenschappen die u als eigenaar graag ziet:

 • Licht in gewicht
 • Flexibel, je koffer is eenvoudiger te vullen.
 • Stevig
 • Veert terug in oorspronkelijke vorm.
 • Behoud zijn vorm bij +125 graden tot -100 graden. Belangrijk tijdens het vliegen.
 • 100% recyclebaar

Zoals u aan deze eigenschappen ziet is een polycarbonaat koffer van alle markten thuis. Al kan er zeker verschil zitten in het materiaal. Het ene merk kiest voor een wat dikkere polycarbonaat koffer en de ander voor een dunne variant.

Een Polycarbonaat koffer in alle soorten en maten bij Duifhuizen

Ook binnen de productgroep polycarbonaat koffer is er flink wat aanbod. Zo kunt u zoeken naar een bepaald merk of op maat. Interessante merken met uitgebreide collectie polycarbonaat koffers zijn:

  • RimowaHet Duitse kwaliteitsmerk staat bekend om de hoge kwaliteit polycarbonaat koffers in het hoge segment.
  • TitanEen Duits merk dat bekend staat om polycarbonaat koffers van strakke design. De koffers zijn gericht op het middensegment.
  • SamsoniteHet welbekende Amerikaanse koffermerk heeft ook een collectie polycarbonaat koffers. Deze koffers zitten qua prijs in tussen de merken Titan en Rimowa in.

 

Wilt u niet op merk zoeken maar bent u op zoek naar een specifieke maat? Aan de linkerzijde van de website staan twee keuzemogelijkheden. Zo kan er worden gezocht op maat in centimeter of op liter inhoud van een polycarbonaat koffer. Onze klantenservice staat klaar om u te assisteren met vragen of met uw zoektocht naar de juiste koffer.

Wat u misschien opvalt is dat een polycarbonaat koffer vaak wat hoger in prijs is dan koffers van andere materialen. Het is duurder om dit kwaliteitsmateriaal in koffers te verwerken. Daarvoor heeft u echter wel een koffer met veel positieve eigenschappen die jaren meegaat.

Reist u liever comfortabel? Dan is een polycarbonaat koffer zeker iets voor u!