Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,373 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Meisjeskoffer

Meisjeskoffer

...
Meisjeskoffer

Schattige & stoere meisjeskoffers collectie

Aantal per pagina:

(20) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(20) Artikel(en)

Terug naar boven

Roze, glitters en vrolijke printjes. Iedere trotse ouder van een meisje weet dat dit dé drie dingen zijn waar een echte girly girl van houdt. Ga je op zoek naar een nieuwe meisjes koffer? Dan maak je jouw kleine prinses zeker zeer gelukkig met een vrolijke valies met printje of natuurlijk een roze koffer! Welk printje is natuurlijk wel afhankelijk van de leeftijd en de voorkeuren van jouw meisje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een meisjes koffer met Minnie Mouse erop of natuurlijk één van de andere bekende Disney helden. De meisjes koffer is dan ook een koffer waar ieder meisje vrolijk van gaat worden!

Meisjes koffer: logeren bij opa en oma of zonvakantie…

... een meisjes koffer is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. Het is daarbij wel van belang om te kijken naar de eigenschappen van de valies. Een zachte koffer is bijvoorbeeld zeer praktisch om mee te nemen naar opa en oma of tijdens een autovakantie. Neem je jouw meisje mee in het vliegtuig, dan is een harde koffer een goede optie. De belangrijkste spullen van jouw kindje zijn dan veilig en beschermd opgeborgen. Een alternatief is een koffer voor meisjes waar jouw kleintje op kan zitten, oftewel een zitkoffer. Andere keuzes die je kan maken bij een meisjes koffer zijn onder andere: twee of vier wielen en natuurlijk het uiterlijk van de valies.

  • Harde meisjes koffer: ideaal voor een vliegvakantie met jouw kind naar een verre bestemming. 
  • Zachte koffer voor meisjes: goed te gebruiken voor een weekendje naar opa en oma of een autovakantie

Inpakken van een meisjes koffer

Knuffels: check. Speelgoed: check. Bij het inpakken van een meisjes koffer moet je aan meer denken dan alleen aan kleding. Je wilt graag dat jouw meisje zich ook op vakantie kan vermaken en zich thuis voelt. Dan is het zeer fijn als je al deze spullen op één overzichtelijke plek kunt bewaren en inpakken. Zo ben jij niet meer snel een knuffel kwijt tussen jouw vakantiekleding of lang op zoek naar schone kleding in jouw valies. Je opent de meisjes koffer en jij hebt alles bij de hand! De voordelen van een meisjes koffer op een rijtje:

  • Alles ingepakt op één overzichtelijke plek in een koffer voor meisjes
  • Jouw prinses zal de koffer voor meisjes met trots met zich mee rijden
  • Vrolijke printjes zoals bij een Minnie Mouse koffer of Mickey Mouse koffer

Meisjes koffer kopen bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen bieden we verschillende meisjes koffers aan met leuke printjes en kleurtjes. Je kunt dus een koffer kiezen die helemaal past bij jouw kind. Het leukste is als je de valies samen gaat uitzoeken, want dan begint de vakantie voorpret gelijk al! Heb je een koffer voor je meisje gevonden? Dan kun je hem gemakkelijk thuis laten bezorgen of laten afleveren bij een Duifhuizen winkel bij jou in de buurt.