Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,373 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Koffer met cijferslot

Koffer met cijferslot

...

Koffer met cijferslot: veilig op reis!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 388 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 388 producten

Terug naar boven

Veiligheid is prioriteit nummer één als je gaat reizen. Een koffer met cijferslot is dan ook de perfecte reisaccessoire voor iedereen die op reis of vakantie gaat. Niemand wilt dat er in zijn valies wordt ingebroken door onbevoegden en een koffer met slot zorgt er dan ook voor dat je met een gerust hart bijvoorbeeld het vliegtuig in stapt. Je kunt beter je valies teveel beveiligen dan net te weinig. Een koffer met cijferslot is dan ook het perfecte begin van iedere vakantie.

Koffer met cijferslot mogelijkheden

Niet iedere koffer met cijferslot is hetzelfde. Er zit sowieso kwaliteitsverschil in de type sloten, maar ook de manier waarop het slot aan de valies vastzit kan verschillend zijn. Hieronder de verschillende mogelijkheden:

  • Koffer met cijferslot ingebouwd: de meest makkelijke optie is een koffer met ingebouwd cijferslot. Deze zit vast aan de zijkant van je koffer en is dan ook altijd beschikbaar op de momenten dat je een slot nodig hebt.
  • Koffer met los cijferslot: een andere mogelijkheid is het bevestigen van een los cijferslot aan je koffer. Dit als primaire beveiliging, maar je kunt ook een extra cijferslot bevestigen aan je koffer met slot die al ingebouwd is.

Koffer met cijferslot varianten

Het ene cijferslot is de andere niet en dat is ook het geval bij de koffer met cijferslot. Een belangrijk verschil tussen koffers kan zijn of dat het een TSA cijferslot is of niet. Dit type sloten kan door de douane en beveiliging op het vliegveld veilig geopend worden. Je hebt hierdoor geen geforceerd slot en jij kan je valies gewoon op slot doen. Wij raden een koffer met cijferslot met extra TSA beveiliging aan voor reizen naar de Verenigde Staten.

Koffer met cijferslot instellen

Als je een koffer met cijferslot in bezit hebt, wil je hem natuurlijk ook personaliseren door middel van een eigen cijfercode. Vaak zit er een handleiding bij de valies die je koopt met extra instructies hoe je de code moet instellen. Als je de valies al langer in je bezit, dan heb je vaak deze handleiding niet meer weer. Wij kunnen je verder helpen op koffersloten adviespagina. Hier laten we zien hoe je cijfercode van jouw koffer met cijferslot instelt.

Koffer met cijferslot kopen bij Duifhuizen

Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment in huis te hebben. Wij hebben de koffer met cijferslot dan ook zeker in ons online assortiment. We hebben verschillende merken zoals Samsonite, Rimowa en SUITSUIT. Welke koffer met slot je ook kiest, hij zit veilig op slot en jij kunt met een goed gevoel op reis!