Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,375 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
ABS koffer

ABS koffer

...

Ruim assortiment ABS koffers

Een ABS koffer is een koffer die vaak gekozen wordt door reizigers! De harde schaal van de ABS koffer zorgt ervoor dat de koffer perfect is om mee te nemen tijdens een vliegreis. Daarnaast zorgt het materiaal dat de koffer goed bestand is tegen krassen en deukjes. De meeste ABS koffers zijn lichtgewicht wat prettig is want daardoor heb je meer gewicht over voor je bagage. Gebruik de filters om tot een ABS koffer te komen met jouw favoriete kleur, merk of perfecte formaat.

Merken ABS koffers: Enrico Benetti | Saxoline | SUITSUIT
Andere materialen koffers: Polycarbonaat | Nylon | Polypropyleen

Aantal per pagina:

1 - 24 van 56 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 56 producten

Terug naar boven

Een ABS koffer is een vaak gekozen koffer door reizigers. Hij heeft verschillende positieve eigenschappen en hij heeft een harde schaal die ervoor zorgt dat u de ABS koffer gemakkelijk met het vliegtuig mee kunt nemen. Reisbagage in het vliegtuig krijgt namelijk veel te voorduren als deze in het ruim wordt meegenomen. Koffers hebben in de loop van de decennia een grote revolutie ondergaan. Vroeger stonden hardschalige koffers niet bekend om hun lichte gewicht, maar met de komst van materialen zoals ABS is daar verandering in gekomen. Een ABS koffer is in vergelijking met koffers van andere materialen relatief licht van gewicht en hij verliest daarbij zeker zijn kracht niet.

ABS koffer: sterke lichtgewicht speler

Dat een lichte ABS koffer niet minder sterk is, dat heeft dit type reisbagage zeker bewezen. Ze zijn slagvast en kunnen zeker wel tegen een stootje. Ook kan de koffer in bepaalde mate tegen temperatuurswisselingen. Super praktisch als u vaak met het vliegtuig op vakantie gaat. Het materiaal is duurder als het vergeleken wordt met het goedkopere polypropyleen, maar daar staan de verschillende positieve eigenschappen weer tegenover. Daarnaast is een koffer van dit materiaal relatief vormvast en zal bij een deuk sneller zijn vorm weer terug aannemen en is een stuk veerkrachtiger. Daarnaast is een ABS koffer beter bestand tegen krassen door de unieke structuur van het materiaal.

Een ABS koffer bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen zijn we overtuigd van de positieve eigenschappen van een koffer gemaakt van ABS. We bieden verschillende koffers van dit materiaal aan met ieder hun eigen unieke design. Gaat u voor een frisse en jeugdige Saxoline koffer, een reiskoffer van Enrico Benetti, of gaat u voor een hippe SuitSuit koffer? Voor iedereen is er bij Duifhuizen een koffer te vinden die helemaal bij hem of haar past.

Bestel uw ABS koffer online

Wij begrijpen dat u niet altijd de tijd hebt om naar de winkel te gaan. Om deze reden bieden wij online verschillende koffers van ABS aan zodat u vanuit huis een mooie koffer kunt kiezen. Gewoon vanaf uw computer, tablet of telefoon. En als u uiteraard wel tijd hebt om naar de winkel te komen dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord bij het kiezen van een ABS koffer.