Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,373 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Heel tevreden met aankoop en service"

Door: Belinda
"Goede ervaring"

Ik werd professioneel geholpen. Ik had een budget in mijn ho...

Door: Leon
Kleine koffer

Kleine koffer

...
Kleine koffer

Korte reis in de planning? Shop hier je kleine koffer!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 275 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 275 producten

Terug naar boven

Met een kleine koffer bereidt jij je perfect voor op een korte zakenreis, stedentrip of vakantie. Hier heb je echt geen grote valies voor nodig, want op dit soort momenten is het juist een stuk praktischer als je een kleine valies hebt! Je kunt de koffer veelal met je meenemen als handbagage en een kleine koffer trek je gemakkelijk achter je aan op het vliegveld of je eindbestemming. Geen gezeul met een grote, onhandige valies, maar gewoon een kleine koffer met een handzaam formaat!

Liters en afmetingen van de kleine koffer

Een kleine koffer is er in verschillende maten en groottes. Bij Duifhuizen is dit een koffer met een kleine literinhoud (<30 liter). De literinhoud wordt mede bepaald door het design, maar ook door de afmetingen rondom. Een kleine literinhoud betekent dat het een compacte, maar ook kleine valies is. Bij Duifhuizen bieden verschillende merken een valies van dit formaat aan. Neem nu Samsonite met zijn kleine businesskoffers of Disney waar je een kleine koffer zult vinden voor jouw kleine wereldreiziger!
 

Kleine koffer praktisch inpakken

Een kleine koffer vergt wel meer techniek als het gaat om inpakken. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mee kunnen nemen in de kleine koffer die je voor je hebt liggen. Je kunt het niet klakkeloos in je valies gooien, want dan verspil je kostbare ruimte. Je wilt dat je kleding heel en zonder al teveel kreukels en viezigheid aankomt op de eindbestemming. Dit bereik je door slim in te pakken en op te vouwen en te zorgen voor slimme inpak handigheidjes.

Inpak accessoires voor een kleine koffer

Je kunt je kleine koffer door middel van inpakaccessoires slim inpakken. Hiermee bespaar je ruimte en jij kunt alles super snel terug vinden! Stop je schoenen in een speciale schoenenzak, je shirtjes in een opbergzak en stop eventueel kleding die veel ruimte inneemt in een vacuümzak. Het maakt dus helemaal niet uit of dat je een kleine valies hebt zolang je maar slim inpakt!  
 

Kleine koffer online bestellen bij Duifhuizen

Een kleine koffer kun je gemakkelijk en eenvoudig bestellen bij Duifhuizen. Je kunt door middel van de filters op onze website selecteren wat voor jouw van belang is. Twee wielen of toch vier wielen? Een harde of zachte valies? Je kunt het allemaal selecteren en zelf bepalen op onze site! Heb je hulp nodig bij de keuze van een kleine valies? Dan staan onze medewerkers jou graag te woord!