Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,524 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Hele snelle levering en perfect verpakt!"

Door: klant
"Perfecte online service"

Door: Relinda
Knirps

Knirps

...
Knirps

Geen regenbui te gek met de paraplu's van Knirps

Al jarenlang is Knirps een populair paraplu merk en dat begrijpen wij wel! De meeste paraplu’s van Knirps zijn namelijk niet alleen bestand tegen regen maar ook tegen storm en zelfs tegen uv-straling. Omdat het weer in Nederland vaak wisselvallig is, is dit dus de perfecte paraplu die jou altijd beschermd tegen de weeromstandigheden. Daarnaast staat Knirps ook nog bekend om het bedieningsgemak van de paraplu’s en de perfecte kwaliteit.

Aantal per pagina:

1 - 24 van 31 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 31 producten

Terug naar boven

De Knirps paraplu is een asymmetrische paraplu die al in 1993 werd geproduceerd. Met het originele ontwerp werd de paraplu in 2009 geïntroduceerd in de Benelux waarbij vele prijzen werden gewonnen. Het uiterlijk bleef, maar de technologie ontwikkeld zich tot hedendaags mee. Zo zijn er ook meerdere modellen uitgebracht en is er de paraplu voor ‘’all weather’’, dat betekent dat u een sneeuwstorm tegemoet kunt gaan in de winter, een regenbui in de herfst, maar u ook kunt beschermen tegen UV stralen in de zomer. Dat is de perfecte werking van de Knirps paraplu. Tegenwoordig zijn er vele modellen beschikbaar en bestaat het assortiment niet meer alleen uit de asymmetrische paraplu’s. 

Knirps bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen vindt u een groot deel van het Knirps assortiment online. Bekijk eens de Duomatics die beschikt over een automatisch open en sluitsysteem en in heel veel leuke kleuren en prints te verkrijgen is. De Knirps Picolo is de kleinste variant. Met een handig compact formaat en lichtgewicht neemt u deze paraplu gemakkelijk overal mee op pad. Knirps heeft voor iedereen wat wils, zo hebben ze naast de allerkleinste ook mooie grote paraplu’s van staal. Bijvoorbeeld de Knirps AC staal paraplu, die heeft heeft wel 10 baleinen en heeft een diameter van 108 cm! Wist u dat de paraplu zelfs in een windtunnel is getest en dus de sterkste buien en stormen aan kan? 

Online bestellen

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de paraplu’s van Knirps? Bekijk dan de gehele collectie online of kom langs in een van winkels. Let op, niet alle modellen zijn in de winkels verkrijgbaar. Máár geen zorgen, wij bezorgen razendsnel en mocht uw paraplu toch niet naar wens dan retourneren bij ons ook geen probleem.