Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,524 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Hele snelle levering en perfect verpakt!"

Door: klant
"Perfecte online service"

Door: Relinda
Horizn Studios

Horizn Studios

...
Horizn Studios

Horizn Studios is een jong merk in de wereld van reisbagage! Dat Horizn Studios de perfecte combinatie tussen stijlvolle en praktische producten weet te leggen, komt mede omdat de ontwerpers frequente reizigers, digital nomads en design liefhebbers zijn. Zij weten dus precies wat jij van jouw reisbagage verwacht. Horizn Studios focust zich voornamelijk op koffers, maar heeft daarnaast ook reisaccessoires, weekendtassen en rugzakken bijvoorbeeld. Met Horizn Studios reisbagage ga jij gegarandeerd goed op reis!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 35 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 35 producten

Terug naar boven

Het Duitse merk Horizn Studios dat gevestigd is in Berlijn, is op dit moment een van de populairste reismerken. Horizn Studios legt de focus op het digitale tijdperk en heeft als doel om reizen voor iedereen plezierig en gemakkelijk te maken. De ontwerpers binnen Horizn Studios zijn frequente reizigers, digital nomads en design liefhebbers. Het kan dan ook niet anders dat dan ze precies weten waar je als reiziger naar opzoek bent. Horizn Studios weet bij hun producten perfect de combinatie te leggen tussen een mooi design en slimme technologieën.

Het brede Horizn Studios assortiment

Horizn Studios staat natuurlijk bekend om hun uitgebreide koffer assortiment die zowel bestaat uit handbagage koffers als uit reiskoffers. En zelfs binnen deze productgroepen is er nog veel keus in kleuren, formaten en soorten. Alle koffers zijn voorzien van een uitneembare powerbank en 360 graden wielen. Maar naast koffers heeft Horizn Studios nog veel meer te bieden:

Alle accessoires matchen perfect met de koffers dus dat jij er met jouw Horizn Studios aankoop goed bij loopt weten wij zeker! Kies jij bijvoorbeeld voor een handbagage koffer, dan kan een topcase van Horizn Studios heel handig zijn. Hier stop je spullen in die je tijdens jouw vlucht gemakkelijk moet kunnen pakken.

Jouw Horizn Studios bestelling plaatsen bij Duifhuizen

Wij begrijpen wel dat jij vanaf nu op reis wil met een Horizn Studios koffer en de bijbehorende accessoires. Je kunt deze natuurlijk bestellen op onze website of onze collectie bekijken in een van onze filialen. Je kunt jouw Horizn Studios ook in het filiaal bestellen en naar huis laten sturen, zo hoef je niet te sjouwen met jouw nieuwe aankoop. Wij vinden het heel leuk als jij op social media jouw Horizn Studios aankoop deelt met #duifhuizennl . Zo kunnen wij meegenieten van jouw reizen en trips!