Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Top 5 schoolmerken

Binnenkort is het weer tijd voor het nieuwe schooljaar en wil je er weer fashionable bijlopen op school. Toch is het ook handig als de tas genoeg ruimte en comfort biedt om hem mee te nemen. Om je een handje te helpen hebben wij de vijf hipste schooltasmerken op een rijtje gezet!

 

Oldschool with Eastpak

Sinds 1976 niet weer weg te denken uit het schoolbeeld, het merk Eastpak. De rugzak die speciaal ontworpen is voor school, is nog steeds dé rugzak van Eastpack zoals wij die nog kennen. Door de jaren heen is de kwaliteit van Eastpak niets veranderd. Het merk moedigt je aan om erop uit te trekken en de wereld te ontdekken. Met een divers aanbod aan kleuren en printjes is er voor iedereen wel een favoriet te vinden. We zetten de verschillende modellen voor jou op een rijtje:

 

On trend with Fjällräven

Denk je aan Fjallraven? Dan denk je aan Kånken. Op dit moment dé meest geliefde producten van Fjallraven. Deze klassieker is gemaakt van sterke Vinylon stof met een rits waarmee je het volledige vak kunt openen. Het in- en uitpakken wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. De Vinylon stof is een lichtgewichte stof, die vuil en nattigheid weerstaat. Geschikt voor school, maar ook voor werk of op mee te nemen op trektochten en reizen. Welke kleur is jouw favoriet?

 

 

Colourful with Spiral

Wil jij de echte trendzetter zijn of opvallen tijdens het nieuwe schooljaar? Dan ben jij bij het merk Spiral aan het juiste adres. Het merk waar je terecht kunt voor opvallende en kleurrijke schooltassen van verschillende materialen. Dus wil jij shinen op school? Kies dan voor Spiral:

 

Timeless with Herschel

De Herschel tas is helemaal on-trend. Je kunt niet door school lopen zonder ook maar één Herschel tas gezien te hebben. Herschel streeft ernaar om tijdloze producten aan te bieden met een groot oog voor detail. De Herschel tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn uitgevoerd met laptopvakken. Deze tassen zijn dan ook ideaal als schooltas. Herschel heeft verschillende modellen voor verschillende gelegenheden.

 

Ready with Rains

Rains is een Deens, populair maar vooral ook functioneel merk. Zoals de naam al zegt is Rains al voorbereid op regen en dat is altijd mooi meegenomen in Nederland. Rains bestaat sinds 2012 en wilde de traditionele regenjas eens in een ander daglicht zetten. Hun hele collectie is dan ook gebaseerd op de Scandinavische weersomstandigheden. Alle tassen van Rains zijn waterbestendig en gemaakt van rubber. Ze zijn dus super handig als jij door de regen naar school moet fietsen. Maar een tas van Rains is meer dan alleen waterbestendig en functioneel, de tassen zien er namelijk ook nog eens trendy en tijdloos uit.

 

Bekijk alle schoolrugzakken

 

Back to school!
Redactie
10-07-18 13:32
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)