Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

New in! Rains

Rains houdt je spullen droog!
 

Droog blijven tijdens een fikse regenbui, dat doen we graag in Nederland. Geen wonder dus dat het merk Rains in rap tempo aan populariteit wint. Gekleed zijn op de regen én er stijlvol bijlopen, dit hippe Deense merk maakt het gewoon mogelijk. We zijn dan ook trots dat Duifhuizen één van de Rains verkooppunten is voor hun tassencollectie. Hieronder stellen we graag het merk en de rugzakken uit hun nieuwe collectie aan je voor.
 

Rains rainwear

Regenjassen zijn handig, dat zeker. Maar qua design vaak even droevig als het natte weer waar je ze voor nodig hebt. “Dat moet anders kunnen”, zullen de ontwerpers van Rains gedacht hebben. In 2012 gingen ze aan de slag met een nieuwe interpretatie van de traditionele rubberen regenjas. En met succes. Nu slecht een paar jaar later zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bekend merk dat modebewuste mensen blij maakt met hun hippe designs.
 

Hun doel om moderne én comfortabele regenmode te ontwerpen heeft tot flink wat voordelen geleid. Zo is hun speciale materiaalcombinatie van PU en polyester licht in gewicht, flexibel en waterdicht. Het laatste is getest met de zogenaamde water column test, waarbij er wordt gekeken hoeveel water een materiaal kan verdragen totdat het gaat lekken. Voor de meeste Rains tassen is dat maar liefst 8000 mm – dat is zelfs nog beter dan hun regenjassen! Met de waterdichtheid van Rains rugzakken en tassen zit het dus wel snor. Tezamen met hun strakke design genoeg reden voor Duifhuizen om ze in de collectie op te nemen!
 

Nieuwe rugzakken uit de Rains collectie

De nieuwe collectie tassen en rugzakken van Rains bouwt voort op het succes van hun vorige ontwerpen. Ook nu zien we weer matte kleuren, weinig poespas en strakke lijnen. We lichten graag een paar rugzakken voor je uit:
 

Rains Backpack pacific
De Rains Backpack pacific is overduidelijk het antwoord op de nood van de reizende laptopbezitter. Met zijn moderne look en kalme blauwe kleur loods hij niet alleen je laptop maar ook je telefoon en andere werkspullen door de regen heen. Ideaal voor modebewuste forenzen en studenten!


Rains Field Bag smoke
De Rains Field Bag smoke is voor de degenen onder jullie die verknocht zijn aan het klassieke rugzakmodel. Deze versie van Rains heeft die vorm behouden en daarnaast het kenmerkende waterdichte materiaal en de minimalistische look toegevoegd.

Rains heeft weer een aantal mooie producten weten te ontwerpen dit seizoen. Benieuwd hoe de rest van de collectie eruit ziet? Bekijk hieronder de nieuw binnengekomen tassen en rugzakken! Als één van de officiële Rains verkooppunten zijn deze producten gemakkelijk bij ons te bestellen via onze webshop of winkels.
 

Redactie
07-03-17 16:14
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)