Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Inside Favourite Noa-Ruth

MIJN WERELDREIZIGER

Winkel in, winkel uit… en weer een winkel in. Ja, shoppen is naast reizen een van de grotere hobby’s die ik op dit moment heb. Ik ben vaak op de hoogte van de laatste fashiontrends. In mijn kledingkast vind je meestal wel een aantal musthave items van het seizoen, of het nu gaat om een mooie jurk of een tas. Wanneer ik de kans krijg om maar even een winkel binnen te stappen grijp ik die met beide handen aan! Persoonlijk vind ik winkelen het gezelligst als ik dit samen met iemand doe die dit net zo leuk vindt. Je kunt mij dan ook regelmatig met vriendinnen door de straten van een druk bezocht winkelcentrum zien struinen.

 

DE HELE WERELD IN ÉÉN LAND

Reizen is een andere grote hobby van mij. Het liefst reis ik zoveel mogelijk. Er is een plek dat mijn hart heeft gestolen. Als mij wordt gevraagd welk land ik het mooist vind heb ik mijn antwoord al klaar: Zuid-Afrika. Het aantal keren dat ik Zuid-Afrika heb bezocht is niet meer op een hand te tellen. Ik raak gewoon niet uitgekeken, het land blijft me keer op keer verbazen. De ruwe landschappen, diverse volkeren en verschillende culturen, allemaal op één plek. Zuid-Afrika wordt wat mij betreft met recht ‘de hele wereld in één land’ genoemd. Om al dat moois vast te leggen heb ik altijd mijn camera en telefoon bij me die ik vervoer in een van mijn favoriete tassen. Na mijn laatste reis is die, na vele jaren, jammer genoeg kapot gegaan.

 

 

REDEN OM TE SHOPPEN

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van m’n trouwe reismaatje. Je moet het maar zo zien, elk nadeel heeft zijn voordeel. Voor mij een uitstekende reden om weer eens te gaan winkelen met vriendinnen! Op zoek naar een nieuwe favoriete tas die goed tegen een stootje kan. Koopjes zijn mooi meegenomen, maar kwaliteit is toch wel erg belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe tas. Daar let ik altijd op, zo ook dit keer. Ik geloof dat ik dan ook mijn nieuwe favoriet heb gevonden in de stoere vintage bruine Micmacbags handtas.

 

GEVAARLIJK MOOI

 Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, met andere woorden, een vrouw heeft altijd opties nodig. Ik heb voor elke gelegenheid wel een andere tas; een crossbody voor wanneer ik de stad in ga, een weekendtas voor - de naam zegt het al – als ik een weekendje weg ben, ga zo maar door. De Micmacbags handtas is een mooi middelmaatje. Wat mij als eerst opvalt is de krokodillenprint, die geeft de tas net dat beetje extra. Erg prettig is ook dat het in een dikker leersoort is uitgevoerd wat de tas stevig maakt. Naar mijn ervaring gaan zulke tassen ook langer mee. Ik neem namelijk best veel (af en toe ook overbodige) spullen mee, dus stevigheid is een must.

 

RUIMTE GENOEG

Voor mijn studie heb ik vaak mijn laptop nodig. Een groot pluspunt aan de tas is dat mijn 14’ inch laptop er precies in past. Daarnaast heb ik nog ruimte over voor alle andere spullen, ook al het overbodige ;). Micmacbags heeft daar goed over nagedacht al zeg ik het zelf. De handtas is perfect voor dagelijks gebruik, of ik nu naar college reis of naar Zuid-Afrika. Ik kan er weer een tijdje tegenaan!

Redactie
23-10-17 15:33
Meer van deze blogger
2 Reacties

Kyra ter Hoof

geplaatst op 15-02-18 10:14
Tas gekregen voor nieuwe baan. Erg blij mee. Niet te groot, niet te klein. Alles kan mee en hij staat nopg leuk.
Aanrader.

Lydi Haak

geplaatst op 28-10-17 20:34
Prachtige tas!
Heb hem ook besteld voor mijn nieuwe baan.