Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Inside Favourite Naomi

VOORLIEFDE VOOR CROSSBODY'S

Als er iets is waar ik intens van geniet, is het wel buiten zijn. Dit heb ik dan ook volop gedaan afgelopen zomer. Inmiddels is het herfst, dat betekent iets meer regen en wind, maar vooral prachtige kleuren en gezellige volle cafeetjes. Ook met dit mindere weer kun je mij buiten vinden. Ik maak graag een ontspannen boswandeling of ga lekker uitwaaien langs het water. Om daarna in een knus café voor een open haard op te warmen met een heerlijke cappuccino. Wat ik voorheen ook ondernam, ik had altijd mijn, zoals ik het noem, hutkoffer bij me. Totdat ik ging werken bij dé tassenwinkel van Nederland waar ik mijn voorliefde voor crossbody’s heb ontwikkeld.

  

Mijn hutkoffer en ik

Vroeger had ik de neiging om mijn hele hebben en houden mee te nemen als ik ook maar het minste ging doen. Stel je eens voor dat ik die ene handcrème thuis zou laten. In het verleden maakte het mij niet uit of ik een avondje naar vriendinnen ging, een dagje ging shoppen of gewoon een boswandeling ging maken. Mijn hutkoffer (lees: tas groter dan mijn bovenlijf) nam ik altijd mee. Die hutkoffer was dan ook een lange tijd mijn enige reisaccessoire. Het was mijn hutkoffer en ik tegen de rest van de wereld. Op mijn minstens net zo grote schooltas na, maar die telt eigenlijk niet mee.  

 

Tijd voor verandering

Een van de voordelen aan het werken in een tassenwinkel is dat ik nieuwe collecties van verschillende merken voorbij zie komen onder een dak. Op de werkvloer ben ik erachter gekomen dat ik best meer mag variëren in zowel grote als kleine tassen. Dat betekent niet dat ik meteen afscheid neem van mijn hutkoffer, maar dat ik betere keuzes maak als het aankomt op het afstemmen van mijn tas op de gelegenheid of zelfs mijn outfit. Laten we eerlijk zijn, de perfecte tas kan natuurlijk je outfit helemaal afmaken.

 

 

Crossbody verzameling

Mijn liefde voor crossbody’s is met de tijd enorm gegroeid. Je hebt ze in zoveel verschillende vormen, kleuren en materialen. Het liefst verzamel ik ze als postzegels. Zo heb ik onder andere een roze, een legergroene, en sinds kort ook een rode crossbody van Becksöndergaard. Dit merk heeft zoveel leuke crossbody’s in hun najaarscollectie! Elke tas heeft iets aparts en eigen waar ik erg van houd. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook knipbeursjes van palingleer. Iets old fashioned in een nieuw jasje. Supertof!

 

Mijn Adrienne

Voorlopig heb ik alleen de crossbody Adrienne van Becksöndergaard in de kleur rumba red aan mijn langzaam groeiende collectie toegevoegd. He-le-maal geweldig vind ik de tas. De rode kleur is prachtig warm, wat heel goed past bij dit seizoen en makkelijk te combineren is met donkere warme tinten. Daarnaast vind ik dat de handgemaakte cut-out op de voorkant en de tassels aan de rits de crossbody helemaal afmaken. Nog iets heel fijns aan de tas is dat mijn belangrijkste spullen, dit zijn er best wel wat, er precies inpassen. Perfect voor al die ontspannen boswandelingen, shopping stedentripjes en heerlijke avondjes uit die er aan komen. Voorlopig kom ik de herfst wel door!

 

Redactie
06-11-17 11:01
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)