Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Inside Favourite Lisa

IT’S ALMOST CHRISTMAS!

De dagen worden steeds korter en de temperaturen dalen, het is wintertijd. De één vindt het verschrikkelijk, maar ik vind het helemaal niet erg, want de wintertijd is namelijk ook onlosmakelijk verbonden met kerst. De kerstdagen zijn voor mij een periode van samenzijn met mensen om wie ik geef, uitgebreid tafelen en spelletjes spelen met de familie. Daarbij mag het dragen van mijn mooiste outfits met, niet te vergeten, mijn favoriete feestaccessoire niet ontbreken!

FASHION EN COMFORT

 

De kerstdagen zijn voor mij fijne momenten waarbij mijn hele familie samenkomt. We genieten van elkaars gezelschap, we dineren gezellig samen en belanden vervolgens op de bank om heerlijk uit te buiken. We doen ook altijd ons best om er op zijn kerst-best uit te zien. Net als de meeste meiden, wil ik er met de feestdagen schitterend en fashionable uitzien. Dat gezegd hebbende, vind ik het wel zo prettig als mijn outfit ook warm en comfortabel aanvoelt.

 

 

Bij het uitzoeken van mijn outfits is de kleur voor mij heel makkelijk gekozen. Het is de kleur die niet weg te denken is uit het huidige modebeeld en waar ik niet onderuit kan; zwart! Zwart is DE kleur die zowel perfect combineert als afkleed, dus met de feestdagen kan ik de plank niet misslaan met een prachtig zwart jurkje. Wanneer ik iets leuks zie in de winkel vraag ik ook altijd of ze die ook in het zwart hebben. Helaas is dat niet altijd het geval. Hoe moeilijk de missie ook is, ik slaag altijd!

 

GLITTER MAAKT ALLES BETER

 

De perfecte accessoire heb ik ook makkelijk kunnen vinden. Op de werkvloer zie ik steeds nieuwe tassen voorbij komen en die ene werkdag was het meteen raak. De meest feestelijke crossbody’s met glitters kwamen die dag voorbij tijdens het uitpakken van de nieuwe collecties. Liefde op het eerste gezicht kun je het wel noemen. Ik ben op slag verliefd geworden op een Valentino crossbody tas. De combinatie van velvet met de sprakelende glitters maken dit tasje extra feestelijk. Groot genoeg voor mijn Secrid, Iphone, sleutels en een lipgloss. Ideaal te dragen als schoudertas of crossbody.

 

 

3 FEESTELIJKE OUTFITS, 1 FEESTACCESSOIRE

De feestdagen zijn hartstikke leuk, maar tegelijkertijd worden het drie drukke dagen. Ik ben continu in de weer, maar wil wel elke dag weer fris en feestelijk voor de dag komen. Daarom heb ik besloten om drie outfits te combineren met mijn Valentino tas. Op die manier hoef ik mijn essentiële spulletjes niet steeds over te hevelen naar een ander tasje. Daarbij past de sprankelende crossbody bij al mijn outfits en maakt het geheel helemaal af.

 

ZO COMBINEER IK MIJN VALENTINO CROSSBODY GLITTER TAS:

 

Outfit #1

Op dag 1 heb ik een werkborrel op de agenda staan. Omdat het werk gerelateerd is vind ik het belangrijk dat ik representatief en toch feestelijk gekleed ga, maar niet over de top. Ik heb gekozen voor mijn zwart kanten jurkje en daaronder mijn motor boots. Ik zal de hele avond staan dus hakken zijn geen optie. Het jurkje is perfect te combineren met mijn nieuwe sprankelende crossbody!

 

Outfit #2

Op spelletjesavond breng ik elk jaar weer tijd door met al mijn broers en zussen. We gaan lekkere hapjes eten en spelletjes doen samen, ik kijk er nu al naar uit! Het wordt vooral een ontspannen avond waar niks moet en alles mag. Voor deze gelegenheid heb ik gekozen voor een zwart wollen jurkje met gouden sterren. Lekker comfortabel en het past goed bij mijn Valentino!

 

Outfit #3

Het kerstdiner breng ik door met de gehele familie. Het is wat intiemer en formeler dan een borrel, dus ik ga voor een formeler en chiquer jurkje met een speels detail aan de mouwen. Daarbij draag ik mijn leren stud laarsjes en om het geheel af te maken gaat daar natuurlijk de Valentino crossbody glittertas bij.

 

Mijn outfits zijn compleet nu ik mijn favoriete feestaccessoire heb gevonden. Wat mij betreft is deze tas minstens zo belangrijk als de outfit zelf. Het geeft mijn outfit net dat beetje extra! Welke tas neem jij mee tijdens de feestdagen?

Redactie
06-12-17 08:50
Meer van deze blogger
1 Reactie(s)

Eveline

geplaatst op 11-12-17 12:21
Helemaal leuk dit Lisa
Je hebt dit wel helemaal in je mooie bolletje he meis
Trots op je!!!!
Liefs eveline