Heb je vragen? Bel 03 808 33 80

Uitstekend
9.4
9.4
Op basis van meer dan 11,564 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"uitstekende levering op de aangegeven…"

Door: Miranda Timmers
"Goede klantenservice"

Door: PH
Kofferriemen

Kofferriemen

...
Kofferriemen

Bescherm de bagage extra met een kofferriem

Bang dat je koffer open springt of op zoek naar dat stukje extra bescherming? Gebruik dan één van de handige kofferriemen uit de collectie van Duifhuizen. Je stelt de riem precies af op de juiste lengte zodat hij strak om de koffer heen zit en mocht de sluiting van je koffer het begeven, dan wordt hij in ieder geval nog dichtgehouden. Daarnaast zijn er ook kofferiemen verkrijgbaar die zijn voorzien van een extra (TSA) slot. Ook kan een kofferriem een extra accessoire zijn om je koffer te herkennen, bijvoorbeeld als je kiest voor een felle afstekende kleur!

Aantal per pagina:

(16) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(16) Artikel(en)

Terug naar boven

Kofferriemen zijn waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op reis gaat. Een zakelijke trip of heerlijk op vakantie, je legt de prioriteit toch bij het inpakken van je onmisbare bagage. Als je koffer dan met zorg is ingepakt is het toch verstandig even stil te staan bij het nut van een kofferriem. Allereerst is zo’n riem handig voor de herkenbaarheid van je koffer op de bagageband. Als je kiest voor een opvallend kleurtje pik je je koffer er zo uit tussen alle andere bagage op de bagageband van het vliegveld. Daarnaast zorgt een kofferriem ook voor extra bescherming en veiligheid. Extra bescherming van je bagage, doordat de kofferriem een extra beveiliging is wanneer het slot van je koffer het onverhoopt begeeft en de koffer openspringt. De riem houd je koffer dan toch bij elkaar, zodat de inhoud er niet meteen allemaal uitvalt. Kies je voor een exemplaar met (TSA)slot, dan zit je bagage extra veilig opgeborgen en dat geeft een gerust gevoel. Niemand die iets uit je koffer kan halen of er ongewenst iets in kan stoppen.

Kofferriem kopen bij Duifhuizen

In ons assortiment reisaccessoires vind je naast kofferhoezen, koffersloten en adreslabels ook kofferriemen. Je hebt keus uit verschillende kleuren en merken en riemen met of zonder TSA slot.

Klaar voor de reis!

Koffer, adreslabel, kofferriem: check. Als je al je reisbenodigdheden hebt gevonden kun je ervoor kiezen alles snel en eenvoudig te bestellen in onze webshop. Het pakket wordt bezorgd op het adres van je keuze. Thuis of liever op je werk?  Natuurlijk kun je ook terecht in één van onze winkels!